inschrijven kan weer vanaf 12 mei 2019


Inschrijving deelname Tour de Soes Langedijk e.o.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de Tour de Soes. De startkaart is af te halen op de startlocatie, kosten deelname bedragen €7,50

Met uw startbewijs doet u tevens mee met een loterij met mooie prijzen!

Ook krijgt u een versnapering voor de nodige energie, voor onderweg.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de Tour de Soes. De startkaart is af te halen op de startlocatie, kosten deelname bedragen €7,50 Met uw startbewijs doet u tevens mee met een loterij met mooie prijzen, waarbij er voor de voorinschrijvers (web site) en passe-partouts houders een extra trekking is. Ook krijgt u een versnapering onderweg voor de nodige energie.

€ 7,50

De startbewijzen zijn op de dag zelf te koop bij de kassa op het terrein, of kunnen vooraf via de inschrijving worden besteld.

Naast startbewijzen zijn er ook passepartouts te koop. Deze kosten € 20,00 per persoon. Voor dit bedrag krijgt u naast een startbewijs ook nog een kop koffie, een lunchpakket en 2 drankmuntjes.

Met uw startbewijs doet u tevens mee met een loterij met mooie prijzen!.

Voor de 120 km route kan gestart worden tussen 9.00 en 11.00. Voor de 60 km route is dit tussen 10.00 en 13.00. De 30 km fietsers kunnen starten tussen 11.00 en 13.00 en de kinderen voor de 15 km mogen starten tussen 12.00 en 13.00 uur. 

Blijf vooral na afloop nog even gezellig zitten, wat drinken en napraten. De loterij is dan in volle gang onder het genot van ‘live' muziek. Dus wie weet, gaan er ook nog mooie prijzen mee naar huis..................